4 april, 2017

Mina föreläsningar

Johanna Davidsson är en friluftsälskare och polaräventyrare som främst har hyllats för sina expeditioner på Grönland och Antarktis. 2014 och 2016 blev hon utnämnd till Årets kvinnliga äventyrare i Sverige. Johanna har en bakgrund som sjuksköterska, äventyrare, klättrare, skidåkare och föredragshållare.

” Att komma dit man vill i livet handlar om att ta små steg mot sitt mål och att inte ge upp när det blir jobbigt. Lite som att skida till Sydpolen, säger Johanna. För att förverkliga ett projekt i arbetslivet eller en dröm i privatlivet tar man små steg i kombination med viljekraft, envishet och motivation och till slut är man framme! ”

Johanna berättar om sina expeditioner och förmedlar viljan, glädjen och lusten att komma fram och nå sin dröm. Samma tankesätt kan användas för grupper eller privatpersoner som vill nå sina mål. Johanna inspirerar och motiverar genom att prata om drivkraft, positivt tänkande och hur du tar de små stegen som leder dig dit du eller ni som grupp vill.

TED-talk

Och här är Johannas TED-talk “What motivates and drives us to follow our dreams?”.

Boka in Johanna

Om ni vill boka in en ny föreläsning av polarfararen, världsrekordhållaren och friluftsälskaren Johanna Davidsson kan ni göra det genom TalarPoolen, kontaktformuläret eller med följande kontaktuppgifter.

E-post: johanna@solosister.se

Telefon: +47 40 555 731