4 april, 2017

Föreläsningar

Johanna Davidsson är en friluftsälskare och polaräventyrare som främst har hyllats för sina expeditioner på Grönland och Antarktis. 2014 och 2016 blev hon utnämnd till Årets kvinnliga äventyrare i Sverige. Johanna har en bakgrund som sjuksköterska, äventyrare, klättrare, skidåkare och föredragshållare.

“Att komma dit man vill i livet handlar om att ta små steg mot sitt mål och att inte ge upp när det blir jobbigt. Lite som att skida till Sydpolen, säger Johanna. För att förverkliga ett projekt i arbetslivet eller en dröm i privatlivet tar man små steg i kombination med viljekraft, envishet och motivation och till slut är man framme!”

Johanna berättar om sina expeditioner och förmedlar viljan, glädjen och lusten att komma fram och nå sin dröm. Samma tankesätt kan användas för grupper eller privatpersoner som vill nå sina mål. Johanna inspirerar och motiverar genom att prata om drivkraft, positivt tänkande och hur du tar de små stegen som leder dig dit du eller ni som grupp vill.

Johannas TED-talk

I denna inspirerande TED-talk, “Vad motiverar och driver oss att följa våra drömmar?”, delar Johanna med sig av sina erfarenheter och insikter om vad som krävs för att följa sina drömmar. Som sjuksköterska och äventyrare har Johanna inte bara blivit den första svenska kvinnan att skida solo till Sydpolen, utan även satt hastighetsrekord och utfört andra imponerande bedrifter.

Kolla på videon om du är redo att låta dig inspireras och få den extra motivationen för att följa dina egna drömmar. Johanna delar med sig av sin resa och ger insiktsfulla råd om att arbeta hårt, hålla sig positiv och tro på sin idé. Kanske kan hennes berättelse vara drivkraften för att ta steget för att påbörja ditt eget äventyr?

Boka in Johanna

Sätt pricken över i på ditt evenemang genom att boka en minnesvärd föreläsning med Johanna Davidsson!

Bokning kan göras via TalarPoolen, kontaktformuläret här intill eller med följande kontaktuppgifter.

E-post: johanna@solosister.se

Telefon: +47 40 555 731

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.