Alla tack, till alla er

Jag vill skicka ett stort tack till Hanna, Kristoffer, Dennis och Lars som har hjälpt mig längs vägen med pepp, blogg, logistik, fix, råd och massa annat. Tack för att ni har gjort det här äventyret så himla mycket bättre.

Jag vill också tacka alla mina fantastiska vänner och familj som har gett mig små överraskningar och minimala goodiebags på färden. Och även alla olika ljudinspelningar som jag har lyssnat på. Det har varit så fint och har betytt så mycket, vilket har fått mig att både skratta och gråta. Jag har även fått rapporter om alla vackra och stärkande ord som har skrivits här i sociala medier. Den här resan hade inte ens varit hälften så bra utan dessa överraskningar, inspelningar och hälsningar.  Så tack.

thanks

3 thoughts on “Alla tack, till alla er

  • Kära Johanna,

    Det har varit underbart att få följa med och känna av såväl naturupplevelser som rekordadrenalin genom detta makalösa äventyr som har livat upp min vinter. Tack till dig för att du har tagit med oss till Sydpolen och tillbaka.

  • Varsågod! Det har bara varit fantastiskt kul att kunna hjälpa till med det lilla jag bidragit med! Du har ju gjort det stora!

Comments are closed.